Sponsring

För oss är sponsring ett sätt att marknadsföra oss och våra lägenheter. Därför stödjer vi kultur- och idrottsverksamhet i Köpings kommun. En hörnsten i vår sponsringsverksamhet är att den alltid skall gå tillbaka till våra hyresgäster i form av rabatterad entré, fritt fika eller liknande. Vi försöker också fördela sponsringen så jämlikt som möjligt och viss del ska gå till kulturella arrangemang.

Alla våra hyresgäster har ett BoKort, som förnyas årligen. BoKortet kan användas som bevis att man är KBAB-hyresgäst och ska få ta del av rabatten.

Ansökan

För att ge alla samma möjlighet och hantera vår sponsring så effektivt som möjligt skall ansökan alltid göras via vår hemsida. Vi gör avstämning av inkomna ansökningar två gånger per år, i mars och i september. Gör alltså ansökan före den 31 mars eller den 30 september, så behandlar vi din ansökan i april respektive oktober. Vi kommer att försöka vara så rättvisa som möjligt, men vi kan omöjligen stödja alla som ansöker. Vi meddelar de som ansökt om bidrag skriftligt under april och oktober. Vi beviljar ingen sponsring, eller matchannonser eller liknande mellan perioderna. Detta ger oss bättre möjlighet till att fördela de medel som finns på ett strukturerat sätt.

Våra riktlinjer för sponsring

Vi ska sponsra sådan verksamhet som intresserar och gynnar våra hyresgäster, både idrott och kulturell verksamhet. Syftet med all sponsring skall vara att stärka vårt varumärke och komma tillbaka till våra hyresgäster t ex genom att rabattera entrékostnad eller liknande.

Vi upprättar alltid skriftliga avtal med den vi sponsrar, där det klart ska framgå de villkor vi kommit överens om. Vi vill att den vi sponsrar följer våra värderingar. Vi ska mäta och följa upp vår sponsringsverksamhet, den vi sponsrar skall återrapportera till oss hur många av våra hyresgäster som nyttjar erbjudandet.

Blankett

Här hittar du en blankett för ansökan om sponsring.  

Skriv ut E-post

svafsqarhyazeubebsbgcazh-CNhrcsdanlenettlfifrglkadeeliwhihuisidgaitjakokulvltmkmsmtnofaplptrorusrskslsoessuswthtrukurvicyyi