Miljö

Miljö- och energifrågor har en framskjuten placering hos oss och vi arbetar och strävar efter att vi alla ska få leva i en så sund och frisk miljö som möjligt. För att detta ska bli möjligt krävs att vi hjälps åt och det är av största vikt att du själv ägnar en tanke på hur du kan hjälpa till.

Det kan gälla allt från att inte hälla ut kemikalier i avloppet, spara på energi och vatten, som att så långt som möjligt källsortera ditt avfall.

 

Vi är miljöcertifierade
I maj 2012 blev vi miljöcertifierade enligt SS-EN ISO 14001 som är en internationell standard för ett systematiskt miljöarbete. ISO 14001 innehåller certifierbara krav   som vi årligen måste kunna bevisa att vi uppfyller. KBAB granskas en gång per år av företaget BMG TRADA. Vi måste bland annat visa på att vi arbetar i enlighet med vår miljöpolicy och att vi uppfyller krav i miljölagstiftning samt att vi uppnår våra miljömål och därmed minskar KBAB:s miljöpåverkan. I februari 2016 blev vi omcertifierade enligt SS-EN ISO 14001.

För frågor om vårt miljöarbete kan du kontakta vår miljösamordnare Ingela Larsson på tel. 0221-250 20 eller via e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Miljöuppföljning 2018

Nedan visar vi tre av våra miljömål. I diagrammen redovisas den gröna linjen som utfall och den blå linjen visar vilka årsmål vi har att arbeta med framöver till år 2020.

 

 

 

 

 

Skriv ut E-post

svafsqarhyazeubebsbgcazh-CNhrcsdanlenettlfifrglkadeeliwhihuisidgaitjakokulvltmkmsmtnofaplptrorusrskslsoessuswthtrukurvicyyi