Lite om Köping

Längst in vid Mälaren hittar Du Köping, en lagom stor stad med nära till allt. Vi ligger centralt i Sverige med goda kommunikationer via E18/E20 som passerar precis vid vår stadsgräns. Mälarbanan passerar Köping och har många tågstopp här. Från vår huvudstad tar det dryga timmen med tåg.

I Köping finns också en mängd olika cykelbanor, där man enkelt tar sig via cykel över hela staden. Vi kan erbjuda ett brett urval av butiker och har flera shoppingcentra som erbjuder goda möjligheter till shopping. Fria p-platser överallt!

Det är alltid nära till naturen hos oss, i de närliggande skogsområdena finns fina spår och vi kan erbjuda badmöjligheter både i bassäng och vid någon av våra fina badstränder.

Du äter gott på någon av stadens restauranger eller pizzerior. Sportstaden Köping erbjuder också sportevenemang av högsta klass och vi har flera fina sportanläggningar och en golfbana i naturfint läge.

Ytterligare information finns på Köpings kommuns hemsida.

Skriv ut E-post

svafsqarhyazeubebsbgcazh-CNhrcsdanlenettlfifrglkadeeliwhihuisidgaitjakokulvltmkmsmtnofaplptrorusrskslsoessuswthtrukurvicyyi