Skip to main content

Sponsring

Vi är med och sponsrar olika föreningar och evenemang. Framförallt för att vi vill främja föreningslivet och uppmärksamma de ideella krafterna som bidrar till så mycket i kommunen. En viktig hörnsten i vår sponsringsverksamhet är att den alltid ska gå tillbaka till våra hyresgäster i form av rabatterad entré, fritt fika eller liknande.

Alla våra hyresgäster har ett Bokort, som förnyas årligen. Kortet kan användas för att uppvisa att man är hyresgäst hos oss och ska få ta del av rabatten.

Våra riktlinjer för sponsring

Vi ska sponsra sådan verksamhet som intresserar och gynnar våra hyresgäster, både idrott och kulturell verksamhet. Ett av syftena med sponsringen är att den ska stärka vårt varumärke och ge tillbaka något till våra hyresgäster, till exempel genom rabatterad entrékostnad eller liknande. Vi upprättar alltid skriftliga avtal med den vi sponsrar, där framgår de villkor vi kommit överens om. Vid all sponsring ska vi dela varandras värderingar när det gäller etik, moral och miljö.

Vi tecknar avtal på ett år för att kunna mäta och följa upp vår sponsringsverksamhet, den vi sponsrar ska återrapportera hur många av våra hyresgäster som exempelvis nyttjar ett erbjudande.

Ansökan

Skicka din ansökan till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Frågor kring ansökan och sponsring besvaras av marknadschef Lena Ekman, tfn 0221-250 33.

Vi är stolt sponsor till:
  • KIS bandy
  • Köpings BTK 
  • IF Pluss
  • Elastico Futsal Club
  • Hagateatern

Här kan du läsa om hur vi samarbetar med föreningarna.