Tyck till digitalt

Tyck till och påverka ditt boende! Hyresgästföreningen genomför nu digitala enkäter för att öka trivsel och trygghet.

Som ett led i vårt gemensamma boinflytandearbete kommer Hyresgästföreningen att prova med digitala bostadsmöten via enkäter.

Pilotprojekt är kvarteret Kvarnen med adresserna:

  • Kvarngatan 3, 5, 7, 9 och 11
  • Mariebergsgatan 8 - 15
  • Väpnaregatan 2
  • Mjölnaregatan 2

Digital enkät

Under april månad kan du som bor i kvarteret Kvarnen enkelt fylla i en enkät digitalt istället för att delta i ett fysiskt bostadsmöte. Det blir ett nytt sätt att ge och få information på samt ger möjlighet till inflytande i det egna boendet.

Till enkäten

Hyresgästföreningen vill gärna veta vad du tycker om ditt boende och ta del av dina synpunkter. De kommer att göra en sammanställning i slutet av månaden och vi kommer att få ta del av svaren och synpunkterna som kommer in. Vi får också möjlighet att återkoppla till er hyresgäster via hemsidan eller trapphusinformation på åtgärder för att öka tryggheten och trivseln i bostadsområdet. Enkäten riktar sig till alla boende i området.

Hyresgästföreningen är tydliga med att inga namnuppgifter kommer att lämnas till oss. Alla svar och synpunkter förblir anonyma.

Biobiljetter

Genom att svara på enkäten är du med på utlottning av en biobiljett.

 

 

 

 

 


 

svafsqarhyazeubebsbgcazh-CNhrcsdanlenettlfifrglkadeeliwhihuisidgaitjakokulvltmkmsmtnofaplptrorusrskslsoessuswthtrukurvicyyi