Vinst!

Vi tilldelades kundkristallen i kategorin bästa nyproduktion.

Kvarteret Hake prisas. Av 50 företag som har genomfört en enkätundersökning bland nyinflyttade hyresgäster i nybyggnation så var vi ett av tre nominerade bolag och igår utsågs vi till vinnare i den kategorin.

– Vi är glada och stolta över priset och jag vill rikta ett stort tack till vår engagerade personal som tillsammans med NCC ligger bakom den fina utmärkelsen. Jag vill också tacka våra hyresgäster i Hake som tog sig tid att svara på enkäten, säger KBAB:s marknadschef Lena Ekman.


Glada medarbetare vid prisceremonin.

Fakta

En nybyggnationsenkät har skickats ut av 50 olika företag i landet. Resultatet av svaren från hyresgästerna vägs ihop och ligger till grund för utmärkelsen. Priset delades ut på Benchmark Event, som är ett årligt evenemang som uppmärksammar privata och kommunala bostads- och fastighetsbolag som utsetts till de bästa hyresvärdarna, baserat på kundundersökningar. Nomineringarna hade utsetts bland de stora och medelstora företag som under 2017 genomfört kundundersökningar tillsammans med AktivBo. Läs mer här.


Kvarteret Hake.


 

svafsqarhyazeubebsbgcazh-CNhrcsdanlenettlfifrglkadeeliwhihuisidgaitjakokulvltmkmsmtnofaplptrorusrskslsoessuswthtrukurvicyyi