Bokort

Som hyresgäst får du ett Bokort med fina erbjudanden inom både sport och kultur.

Bokort2021-mindre Bokort, Bokortserbjudanden | Köpings Bostads ABKortet förnyas varje år och nya delas ut direkt i brevlådan eller när du blir  hyresgäst hos oss. Aktuella  erbjudanden presenteras här och i vår hyresgästtidning, BoBladet.

Om du tappar bort ditt kort kan du beställa ett ersättningskort genom att kontakta Köpings Bostads AB, tel 0221-25500. Upphittat kort skickas till Köpings Bostads AB, Box 13, 731 21 Köping eller lämnas i vårt kundcenter.

Aktuella erbjudanden

Köpings BTK Dam
Olika evenemang anordnas med spelarna från laget. Tidigare har vi arrangerat prova på pingis i områdena Skogsborg och Nibblesbacke. Vi återkommer med datum när nästa evenemang är aktuellt, eventuellt under hösten 2021 beroende på hur pandemiläget är. Läs mer om laget.

IF Pluss Köping
Fritt inträde och gratis fika när idrottsföreningen ordnar evenemang och turneringar. Läs mer om laget.

Hagateatern
Rabatterat pris på vissa föreställningar. I nuläget pågår inga föreställningar med aledning av pandemin. Läs mer om Hagateatern.

bokort2 Bokort, Bokortserbjudanden | Köpings Bostads AB

Köping FF
Gratis inträde på A-lagets hemmamatcher. Fotbollsföreningen Köping FF är nykomlingar i division 3 Västra Svealand i år. Här kan du läsa mer om laget

Elastico Futsal Club
Olika evenemang anordnas med spelarna från laget. Vi kommer att arrangera spontanfotboll i några områden under sommaren/hösten 2021. Vi återkommer med datum när ett evenemang är aktuellt beroende på hur pandemiläget är. Läs mer om laget här.

Köping-Kolsva Orienteringsklubb
Vi är med och sponsrar friskvårdsaktiviteten "Hittaut" som bland annat arrangeras av Köping-Kolsva Orienteringsklubb. Tillsammans med orienteringsklubben kommer vi att anordna områdesorientering i två av våra bostadsområden. Perfekt läge att testa på orientering då, både ung som gammal. Vi återkommer med datum när ett evenemang är aktuellt beroende på hur pandemiläget är.

Hittaut är ett friskvårdsprojekt som samordnas av Svenska Orienteringsförbunden och arrangeras av lokala orienteringsföreningar, med stöd från sponsorer och partners. 

Forsby FF
Gratis fika (kaffe eller läsk + godbit) både på dam- och herrlagets matcher. Damlaget spelar fotboll i division 3 och herrlaget i division 6. Här kan du läsa mer om föreningen.

Wahlsta SK
Gratis inträde på Wahlsta SK:s hemmamatcher. Laget spelar fotboll i division 6 Västmanland, som i år bjuder på många spännande derbymatcher. Matcherna spelas på Odenvalla i Odensvi.

KÖPINGS BOSTADS AB

Besöksadress: Sveavägen 18
Postadress: Box 13, 731 21 Köping
Telefon: 0221-250 25
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Välj språk

Copyright © 2021 Köpings Bostads AB. 
Alla rättigheter reserverade.

Webbdesign: Underbase Media AB