Bokort

Som hyresgäst får du ett Bokort med fina erbjudanden inom både sport och kultur.

Bokort2021-mindre Bokort, Bokortserbjudanden | Köpings Bostads ABKortet förnyas varje år och nya delas ut direkt i brevlådan eller när du blir  hyresgäst hos oss. Aktuella  erbjudanden presenteras här och i vår hyresgästtidning, BoBladet. För att ta del av erbjudanden behöver ett giltigt Bokort visas upp.

Om du tappar bort ditt kort kan du beställa ett ersättningskort genom att kontakta Köpings Bostads AB, tel 0221-25500. Upphittat kort skickas till Köpings Bostads AB, Box 13, 731 21 Köping eller lämnas i vårt kundcenter.

Aktuella erbjudanden

Köpings BTK Dam
Gratis fika på lagets hemmamatcher. Köpings BTK Dam spelar i Pingisligan som är högsta serien i Sverige. Säsongen 20/21 tog laget ett SM-silver. Tillsammans med spelarna kommer vi att anordna prova på pingis i några områden under våren/sommaren 2022. Läs mer om laget.

Köpings Ridklubb
Barn och ungdomar upp till 17 år får 50 % rabatt på första ridlektionen. Här kan du läsa mer om hur man bokar tider och priser.

Hagateatern
Rabatterat pris på musikalen RENT.
Entré: 150 kr. Hyresgäster betalar 100 kr. Ange rabattkod KBAB2021 när du bokar biljett.
Biljettbokning och mer information om föreställningen.
Premiär: fredagen den 26 november!

Köping Hockey
Gratis kaffe, te eller saft på A:­lagets hemmamatcher. 

Gratis deltagaravgift i hockeyskolan (födda 2014-2016). Ordinarie avgift/år 200 kr. Start lördagen den 2 oktober klockan 10 i Köpings Ishall, ledare finns på plats från klockan 09. 

Vi kommer anordna ett evenemang med spelare från laget i något av våra bostadsområden (vi återkommer med datum och plats). Då får man bland annat testa på speedshooting och få lite tips från grabbarna i laget. Köping Hockey spelar i serien, ATG Hockeyettan Västra. Läs mer om laget här.

Köping-Kolsva Orienteringsklubb
Tillsammans med orienteringsklubben kommer vi att anordna områdesorientering i två av våra bostadsområden. Perfekt läge att testa på orientering då, både ung som gammal. Med anledning av pandemiläget så är evenemanget framflyttat till våren 2022. Tidigare var vi också med och sponsrade friskvårdsaktiviteten "Hittaut" som bland annat arrangerades av Köping-Kolsva Orienteringsklubb. Hitta ut pågick fram till 30 september 2021. Läs mer om föreningen.

Elastico Futsal Club
Vi kommer att arrangera spontanfotboll i några områden under våren 2022. Läs mer om laget här.

KÖPINGS BOSTADS AB

Besöksadress: Sveavägen 18
Postadress: Box 13, 731 21 Köping
Telefon: 0221-250 25
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Välj språk

Copyright © 2021 Köpings Bostads AB. 
Alla rättigheter reserverade.

Webbdesign: Underbase Media AB