Bokort

Som hyresgäst får du ett Bokort med fina erbjudanden inom både sport och kultur.

Bokort2022 Bokort, Bokortserbjudanden | Köpings Bostads ABKortet förnyas varje år och nya delas ut direkt i din brevlåda eller när du blir  hyresgäst hos oss. Aktuella  erbjudanden presenteras här och i vår hyresgästtidning, BoBladet. För att ta del av erbjudanden behöver du visa upp ett giltigt Bokort.

Aktuella erbjudanden

Köping FF

Fri entré på Köping FF:s hemmamatcher säsongen 2022. Köping FF spelar sina hemmamatcher på Köpings IP och spelar i division 3 Västra Svealand. Visa upp ditt Bokort i entrén för att ta del av erbjudandet.

Köpings ridklubb

Barn och ungdomar upp till 17 år får 50 % rabatt på första ridlektionen. Här kan du läsa mer om hur man bokar tider och priser.

Köpings BTK dam

Gratis fika på lagets hemmamatcher. Köpings BTK Dam spelar i Pingisligan som är högsta serien i Sverige. Säsongen 20/21 tog laget ett SM-silver. Tillsammans med spelarna kommer vi att anordna prova på pingis i några områden under våren/sommaren 2022. Läs mer om laget.

Köping-Kolsva orienteringsklubb

Vi är med och sponsrar friskvårdsaktiviteten Hittaut. Hittaut startar den 30 april och pågår till 30 september 2022. Vid några tillfällen under året har du möjlighet att testa på orientering tillsammans med Köping-Kolsva orienteringsklubb. Ett perfekt tillfälle att testa på orientering, både för ung som gammal. Läs mer om föreningen.

Lär dig karta och kompass

Under förmiddagen den 13:e och 14:e augusti har Köping-Kolsva orienteringsklubb, KKOK, tävlingar vid Fältspatsgruvan mellan Köping och Kolsva. Då är du som hyresgäst välkommen att lära dig karta och kompass. Följ vägvisningen från väg 250 vid Åsby till tävlingen. Föreningens medlemmar hand om dig när du kommer fram.

Om du tappat bort ditt kort

Om du tappat bort ditt kort kan du beställa ett ersättningskort genom att kontakta Köpings Bostads AB, tel 0221-255 00.

Upphittat kort skickas till Köpings Bostads AB, Box 13, 731 21 Köping eller lämnas i vårt kundcenter.

Bokort2022 Bokort, Bokortserbjudanden | Köpings Bostads AB

Hyresgästernas förmånskort!

KÖPINGS BOSTADS AB

Besöksadress: Sveavägen 18
Postadress: Box 13, 731 21 Köping
Telefon: 0221-250 25
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Välj språk

Copyright © 2022 Köpings Bostads AB. 
Alla rättigheter reserverade.

Webbdesign: Underbase Media AB