Hemkörning

I varje lägenhet hos oss ska det finnas en fungerande brandvarnare. Nu när vi närmar oss advent och många tänder levande ljus är det såklart viktigt att kontrollera att brandvarnaren fungerar som den ska. Det finns en testknapp som du kan trycka in för att kontrollera den (ett högt pipande ljud ska låta). Funkar inte brandvarnaren får du kostnadsfritt den utbytt mot en ny. 

Leverans till dörren

I stället för att du ska behöva ta dig ner till kundcenter under den pågående pandemin och hämta en så erbjuder vi nu utkörning av en ny brandvarnare hem till dig, och självklart helt kostnadsfritt. Du gör beställningen här eller kontaktar felanmälan på telefonnummer 0221-255 00. Vi kommer förbi och hänger en påse på dörren med brandvarnaren och en instruktion hur du monterar den.

brandvarnare2 Hemkörning | Köpings Bostads AB

Den nya varianten skiljer sig lite från den nuvarande. Den nya har ett magnetfäste som du fäster den på. Först behöver du skruva bort två skruvar på plastskenan som den nuvarande brandvarnaren är monterad på. Därefter tar du bort plastskenan och sätter dit magnetfästet istället, den har dubbelhäftande tejp. Därefter trycker du dit brandvarnaren.

Här kan du läsa mer om brandsäkerhet.

Pase Hemkörning | Köpings Bostads AB
Hemleverans av brandvarnare.

KÖPINGS BOSTADS AB

Besöksadress: Sveavägen 18
Postadress: Box 13, 731 21 Köping
Telefon: 0221-250 25
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Välj språk

Copyright © 2021 Köpings Bostads AB. 
Alla rättigheter reserverade.

Webbdesign: Underbase Media AB