Ändrade öppettider och besök

Tack för visat tålamod, men det är inte över än. Med anledning av Folkhälsomyndighetens beslut kring skärpta restriktioner (12 november) har vi uppdaterat informationen kring felanmälan, besök i kundcenter med mera.

Här kommer information som är bra att känna till.

  • Vi uppmanar alla våra hyresgäster att för tillfället enbart anmäla akuta fel. Använd telefon eller Mina sidor.
  • Vi kommer att ställa frågor om hälsa vid planerade besök hos våra hyresgäster för att minska risken för smittspridning.
  • Även om hyresgäst som anmält fel är symptomfri, ber vi ändå att du använder ett annat rum när vi reparerar ett fel i din lägenhet eller lokal.
  • Om ett fel uppstår med risk för personskada eller skada på fastighet ska utföras i en lägenhet där innehavaren har symptom på luftburen smitta gäller särskild instruktion för vår personal.
  • Besök på våra områdeskontor eller vårt kundcenter ska undvikas (läs mer nedan). Vi är i stället tillgängliga på telefon eller via våra digitala medier.

To read this information in other languages, use the "flags" at the bottom of this page.

Kundcenter

Kundcenter Ändrade öppettider och besök | Köpings Bostads AB

Uppdaterad info 2020-11-13. 

Besök i kundcenter ska undvikas. Hämta och lämna nycklar går bra men övriga ärenden kan skötas via telefon eller mejl till respektive avdelning. Av omtanke om dig och oss ska du som besöker oss vara symtomfri, hålla avstånd och undvika fysisk kontakt. Vi tar max emot 4 besökare samtidigt inne i kundcenter, vänta utanför vid köbildning. Öppettiderna är måndag - fredag mellan klockan 8 - 12 och 13 - 16.

Felanmälan
Vi tar inte emot felanmälan i kundcenter. Ring till oss på, 0221- 255 00 eller gör den via Mina sidor. Vi vill att du för tillfället enbart anmäler akuta fel. När fel ska åtgärdas i lägenheten vill vi helst att hyresgästen inte är hemma eller väntar i ett annat rum. 
Mejla oss: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Behöver du en tolk på somaliska eller arabiska så finns vår bovärd Abdi till hjälp, telefonnummer 0221-250 27.

Nycklar
I receptionen inne i kundcenter kan du hämta och lämna nycklar, vi har öppet måndag - fredag, klockan 8-12 och 13-16. Vill du undvika att besöka oss så kan du kontakta receptionen (0221-255 00) så löser vi det.

Uthyrningen
Uppsägningar av hyresavtal och ärenden till uthyrningen vill vi att du gör via telefon eller mejl under dessa tider då uthyrningen inte tar emot besök i kundcenter. 
Ring oss: 0221- 250 30.
Mejla oss: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Köpings Kabel-TV AB
Utför dina ärenden helst via telefon eller hemsidan. Läs gärna mer på Köpings Kabel-TV:s hemsida om åtgärder som är bra att känna till för dig som är kund.
Ring oss: 0221-250 45.
Mejla oss: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


Vi jobbar på och är såklart extra noga med att tvätta händerna och stannar hemma från jobbet om vi är krassliga. Informationen gäller till dess vi vet mer, eller att myndigheterna lämnar andra besked. Följ myndighetsrapportering på Folkhälsomyndigheten och på Köpings kommuns hemsida.

Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor eller funderingar. Tillsammans hjälps vi åt att minska smittspridningen!

Goda grannar - ett projekt från Hyresgästföreningen

Hyresgästföreningen har startat ett bra initiativ som heter, Goda grannar. Där matchas volontärer med personer som behöver lite extra hjälp under denna tid, till exempel att handla mat, hämta paket, gå ut med hunden eller liknande saker. Om du vill hjälpa till som volontär eller om du känner att du skulle behöva lite extra hjälp under rådande omständigheter kan du anmäla ditt intresse till Hyresgästföreningen. Målet är att underlätta vardagen för människor och i förlängningen bidra till att minska smittspridningen av COVID-19.

Här kan du läsa mer om initiativet och anmäla ditt intresse att du vill hjälpa till eller behöver hjälp.

Många fina initiativ från lokala handlare
Stötta gärna våra lokala handlare också. Flertalet av våra restauranger, butiker och caféer erbjuder hemkörning och avhämtning, så kolla gärna in vad ditt favoritställe kan erbjuda.

KÖPINGS BOSTADS AB

Besöksadress: Sveavägen 18
Postadress: Box 13, 731 21 Köping
Telefon: 0221-250 25
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Välj språk

Copyright © 2021 Köpings Bostads AB. 
Alla rättigheter reserverade.

Webbdesign: Underbase Media AB