Renovering på Stora Gatan 1

1970 var fastigheten på Stora Gatan 1 inflyttningsklar och 1997 förvärvade vi den. Fastigheten är nu 50 år och avloppsstammar/ledningar börjar bli dåliga, vilket har märkts bland annat genom flera vattenskador och läckage samt så har ytskikten i badrummen börjat tjäna ut. Därför genomför vi nu ett stambyte av vatten- och avloppsledningar. I samband med arbetet kommer även badrummen bli helt nyrenoverade. Projektet omfattar i huvudsak stambyte för 54 stycken kök och 66 stycken badrum och arbetet beräknas vara klart i augusti 2021 om allt går som det ska. Det är företaget, ByggTema som är entreprenör. Vi har ingått i ett flerårigt partneringavtal där vi genom samarbete, omtanke och engagemang renoverar och skapar trivsamma bostäder. 

Blenda3 Renovering på Stora Gatan 1 | Köpings Bostads AB
Stora Gatan 1.

Carina Tikkanen som är ombyggnadssamordnare berättar att renoveringen sker i olika etapper. Hyresgästerna flyttar till tillfälliga lägenheter i andra delar av fastigheten medans stambyte och renovering av badrum sker i deras lägenhet. 

Carina-t Renovering på Stora Gatan 1 | Köpings Bostads AB
Carina Tikkanen finns till hands för hyresgästerna under renoveringstiden.

badrum Renovering på Stora Gatan 1 | Köpings Bostads AB
Nu i veckan började arbetet med byte av vatten- och avloppsledningar. Så här ser det ut i ett badrum i en av lägenheterna.

Lediga lägenheter i fastigheten
Vi stoppade uthyrningen av lägenheter i fastigheten när det beslutades att ett stambyte skulle genomföras. När renoveringen börjar bli klar så kommer vi att släppa flertalet lägenheter för uthyrning. Det gör vi som vanligt här på hemsidan, om du bockar i sökområde, Centrum får du ett mejl när lägenheterna kommer att bli tillgängliga. Renoveringen beräknas vara klar i augusti 2021 och lediga lägenheter släpps några månader innan.

Delar av parkeringen stängs av
Från och med den 9 november har vi stängt av delar av parkeringen som ligger i hörnet Sveavägen - Torggatan då byggbodar ska etableras där. Övriga delar av parkeringen är för gäster till oss, O´learys och INN-Grillen

Blendap1 Renovering på Stora Gatan 1 | Köpings Bostads AB

Här kan du följa arbetet och här kan du även se alla aktuella jobb ute i bostadsområdena.

KÖPINGS BOSTADS AB

Besöksadress: Sveavägen 18
Postadress: Box 13, 731 21 Köping
Telefon: 0221-250 25
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Välj språk

Copyright © 2021 Köpings Bostads AB. 
Alla rättigheter reserverade.

Webbdesign: Underbase Media AB