Trafikantveckan

Trafikantveckan äger rum den 16 - 22 september

I juni startade vi och Köpings kommun tillsammans en aktivitet där vi uppmuntrade alla till att promenera eller cykla istället för att ta bilen. Aktiviteten ingick som en del i den Europeiska trafikantveckan som kommunen deltar i. Syftet är att uppmuntra till mer hållbara resor och transporter.


Trafikantvecka 2016

Program trafikantvecken

Onsdagen den 20 september mellan kl 18.00 - 19.30 håller Skjutsgruppen en inspirationsföreläsning om samåkning i Scheelesalen.

Onsdagen den 20 september mellan kl 08.00 - 16.00 finns Evelina Persson, kommunens energi- och klimatrådgivare hos Däckspecialisten i Köping AB och hjälper dig med däcktrycksjusteringar.

Fredagen den 22 september mellan kl 13.00 - 17.00 kommer en cykelutställning att hållas på Hökartorget. Här visas det upp olika cyklar och cykeltillbehör. Du får även möjlighet att svara på tipsfrågor vilket ger möjlighet till att vinna fina priser. Kommunen bjuder på kaffe och saft med något litet gott till. Medverkar gör även representanter från NTF, Naturskyddsföreningen i Köping samt Köpings Cykelklubb.

Fredagen den 22 september kl 15.00 sker prisutdelningen för vår gemensamma cykelutmaning på Hökartorget.

Varmt välkommen till våra aktiviteter!

 


svafsqarhyazeubebsbgcazh-CNhrcsdanlenettlfifrglkadeeliwhihuisidgaitjakokulvltmkmsmtnofaplptrorusrskslsoessuswthtrukurvicyyi